Atur pAmbagyo adicOro pawiwahan

Diposting oleh kirun asmoro pada 23:38, 21-Nov-15 • Komentar (7)
Katentreman twin kebahagyAn mugi kasAriro sajiwo ing panjEnEngAn soho poro tamu sedOyo awit saking sih tuntunan pepadang soho pangayomanipun gusti Allah swt
POro pepundEn sesEpuh pinisEpuh engkang hanggung Mastuti dumateng pEpoyAning kAutAmAn,Engkang pono ing pAMawas lebdo ing piTutur ingkang pantes pinundi
Poro alim poro ulomo engkang kadyat rintEn lan dalu,sumandinging kitab suCi wAhyuning illahi ingkangsatuhu luhuring budi
PoRo pangEban pangEmbaniNg projo sattrianing negAri pinonGko pandam pandoming kawulo dasih,Engkang pantes Sinudarsono
POro sujana sujananing budi Engkang sampun hawenAng hAnAmpi KaSutApAn,EnGkAng pAnTes kAturAn sAnguning pAkurmAtAn
POro kadAng mitRo,wrEkdo mudo ingkang pAntes SinudarSono,sumrambAh Dumateng pAnjEnEngAn poRo tAmu kakung sumaWono putri ingkAng dahat kalinggo murdAning AkrAmi
Kanthi linEmbArAn trApSilo ing budI,miwah ngAturaken sewu agenging pangAkSomo,mugi pinaringAna KawuLo hAmbuko wIwariAning Suko wEngAning wiCOrO,dharaning konDo ,kanTi SumAntoko mArak. Mangarso HAnggempil kamardikAn pAnjEnEngan,engkAng katEmbEn wawan pAngAnDikAn
bersambung

cerita lucu BALIK NAMA

Diposting oleh kirun asmoro pada 21:35, 21-Nov-15 • Komentar (0)
Ass wr wb Selamat malEm sob,dlm kesempatan ini aq mau pOsting cerita lucu sob okE langsung di simak semoga terhibur Telah terjadi keributan dikantor SAMSAT cilacap,seorang ibu yg sedang mengurus perpanjangan STNK. ibu: pokoke inyong ora gelem balik nama titik. petugas: Harus bu,bisa ora bisa rika kudu balik nama,sing lawas wis dihapus kudu balik nama!... ibu: Jajal inyong arep ketemu... [Baca selengkapnya]

Jujur di kiro ngapusi

Diposting oleh kirun asmoro pada 00:15, 08-Mar-14 • Komentar (0)
Met malem bro ni ada cerita lucu semoga bs menghibur,langsung di simak gan Sudjak pamitan ambek bojone kate tuku rokok sedhiluk. Mari tuku rokok, dhadhak Sudjak kepethuk bekas pacare biyen. Gak keroso enak-enak sir siran dhadhak wis jam rolas bengi. ”Waduh blaen iki, isok mencak-mencak bojoku. Aku njaluk wedhakmu sithik.” jare Sudjak ndhik bekas pacare. Mari njaluk wedhak, Sudjak pamitan... [Baca selengkapnya]

nGuPil apa ML

Diposting oleh kirun asmoro pada 20:43, 26-Jan-14 • Komentar (0)
Ass.wr.wb pa kbr semua gan???lama bgt aq g main ke dumay karena lg sibuk ngejar dunia nyata heeee ni gan ada cerita lucu semoga bs menghibur Persamaan ML dan Ngupil badrun : met, Kenapa sih making love itu enak banget? Memet : Wah, itu kayak sensasi waktu kamu ngupil pake jari kamu,drun. Badrun : Trus, kenapa cewek lebih menikmatinya, met????... [Baca selengkapnya]

psk dan nenek

Diposting oleh kirun asmoro pada 11:29, 15-Jun-13 • Komentar (3)
polsi merazia beberapa psk serta menggiring mereka ke kantor polisi untuk diinterogasi satu per satu. karena sangat banyaknya psk yang terjaring, antrian hingga keluar pagar kantor polisi. tidak lama lantas, lewatlah seorang nenek yang akan beli minyak tanah. dikarenakan lihat keramaian, si nenek ajukan pertanyaan pada psk yang berdiri pada antrian sangat belakang. cu, lagi antri apaan ? dikarenakan malu... [Baca selengkapnya]